Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Slanke keuken
  4. mosterd-uiensoep

mosterd-uiensoep

Door: broodkruimel

  • Slanke keuken
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 12-09-2003

Ingrediënten


1 liter kruidenbouillon- 2 uien- grote eetlepel mosterd- struikje peterselie (fijngeknipt)- 2 theelepels aardappelzetmeel- gele aromad



Lekkere magere soep voor alle momenten van de dag.

Ontdek meer:

Voorbereiding

Breng de bouillon aan de kook. Hak de ui heel fijn.

Bereidingswijze

Doe de ui bij de boeillon wanneer de bouillon kookt en zet het vuur wat lager. Doe de morterd en peterselie erbij en maak de soep opsmaak met de gele aromad. Laat de soep een halfuur rustig pruttelen. Doe vervolgens de aardappelzetmeel in een glaas met een laagje water. Giet dit mengsel al roerend door de soep zodat de soep wat meer gebonden is.

Serveertip

Het is erg lekker de soep te serveren met kruidenkaas en deze in de soep te dopen.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van broodkruimel
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top