1. Home
  2. Recepten
  3. Italiaanse keuken
  4. Mediterraan stokbrood

Mediterraan stokbrood

Door: paula_bijl

  • Italiaans, Brood
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 11-09-2003

Ingrediënten 2 personen


1 stokbrood,

50 gr. zachte boter
50 gr verse rode of groene pesto


Verder heb je nodig


Oven


Ontdek meer:

Voorbereiding

Meng de pesto met de boter
snij het stokbrood in plakjes.

Bereidingswijze

Bestrijk de plakjes royaal met de boter en druk ze weer tegen elkaar zodat je weer een stokbrood krijgt.
Verpakt het stokbrood met aluminiumfolie en leg het op het rooster van de b.b.q. of in de oven.
In een min. of 20 is het klaar

Serveertip

Lekker voor bij de b.b.q. of bij soep.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van paula_bijl
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top