Risotto met gebakken roodbaars.

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 11-09-2003

Hoofdgerecht voor 4 personen; Bereidingstijd: 20 minuten; Van :
"Nynke"

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2 zakjes Risotto alla milanese (saffraanrisotto a 165 gram)
6 tomaten, in dikke plakken
4 teentjes knoflook, fijngehakt
50 gram zwarte olijven zonder pit, fijngehakt
4 eetlepels olijfolie
2 maal 200 gram roodbaarsfilet
1 eetlepel boter
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Grill voorverwarmen. Risotto volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Tomaten in ovenschaal leggen, knoflook en olijven erover verdelen. Bestrooien met zout
en peper. Helft van olie erover druppelen. Schaal 10 cm onder grill schuiven en tomaten +- 10 minuten roosteren. Intussen rest van olie in koekenpan met
antiaanbaklaag verhitten. Roodbaarsfilets in 8 min. gaar bakken. Zout en peper over vis strooien. Boter door saffraanrisotto roeren. Risotto over vier
borden verdelen. Tomaten erop leggen en roodbaarsfilet ernaast leggen.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten