1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Belgische keuken
  5. IJstaart .

IJstaart .

Door: ghislaine000

  • Belgisch, Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 10-09-2003

Ingrediënten


Een halve liter slagroom om zelf te kloppen,1 pakje klop klop, bokkepootjes (een pakje), lange vingers (idem), en dan hoe heten die dingen.....schuimpjes...maar chocolade mokka smaak, een half pond .


Verder heb je nodig


Een kom en garde.


Makkelijk en verrukkelijk !!!.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Slagroom kloppen met suiker, klop klop zonder suiker, bokkepootjes en schuimpjes verkruimelen en mengen met de slagroom en de klop klop. Taartvorm enigszins invetten en de lange vingers op de bodem liggen. De mix erover heen storten, glad vegen en in de diepvries, minimaal acht uur, en daarna heb je een verrukkelijke ijstaart!!!.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ghislaine000
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top