1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Multi-culturele keuken
  5. Zalm
  6. Zalm met honing-mosterdsaus

Zalm met honing-mosterdsaus

Door: carmenv

  • Multi-cultureel, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 08-09-2003

Ingrediënten 2 personen



2 zalmmoten, of zalmfilet
4 eetlepels honing
1 eetlepel mosterd
1 eetlepel tijm
1 theelepel cayenne peper
1 kleine ui, gesnipperd


Verder heb je nodig


Ovenschaal

Zalm met honing-mosterdsaus
Zalm met honing-mosterdsaus
Zalm met honing-mosterdsaus
Zalm met honing-mosterdsaus

Ontdek meer:

Voorbereiding

Over voorverwarmen op 425 graden Fahrenheit/220 graden Celcius.

Bereidingswijze


Maak een sausje van de honing + mosterd + tijm + cayenne peper.
Leg de zalm in een Ovenschaal en giet het sausje erover heen.
Strooi de gesnipperde uitjes over de zalm.
Zet de schaal onafgedekt in de oven, ongeveer 20 minuten.

Serveertip

Eet smakelijk.



Deel dit recept

Reacties (11)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van carmenv
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top