1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Balkanische keuken
  5. djuvec

djuvec

  • Balkan, Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 06-09-2003

Ingrediënten 8 personen


600 g lamslapjes ; 600 g varkenslapjes ; 2 uien ; 6 tomaten (of 1 liter gepelde en geplette tomaten in blik) ; 2 liter rudsbouillon ; 1 winterpeen ; 5 knoflookteentjes ; 3 eetlepels paprikapoeder ; peper en zout : 150 g savooikool ; 200 g sperziebonen ; 1 aubergine ; 1 groene,1 gele en 1 rode paprika ; reuzel.


Verder heb je nodig


Pan ; mes ; rasp ; spatel.


Een lekkere stoofschotel vol vitamines

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

De uien en knoflook snipperen ; de aubergine in blokjes en depaprika in reepjes snijden ; de savooi schaven.

Bereidingswijze

Het vlees in de reuzel aanbraden :uien en tomaten toevoegen ; met bouillon overgieten ; vervolgens de wortel,knoflook en paprikapoeder ondermengen ;een uur zacht laten pruttelenp tijd omroeren ; vervolgens paprika's,sperziebonen,savooikool en aubergine bijvoegen en terug 1/2 uur laten sudderen ( de laatst toegevoegde groenten moeten gaar zijn).



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van barry_london


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van barry_london
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top