1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. Zalm
  5. Garnalenrolletjes met gerookte zalm

Garnalenrolletjes met gerookte zalm

Door: kokenmetluigi

  • Internationaal, Borrelhapje
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 06-09-2003

Ingrediënten 4 personen


300g Hollandse garnalen
200g gerookte zalm (plakjes)
dressing:
125 ml creme fraiche
1 eetlepel dille
1 eetlepel bieslook
1 eetlepel sherry
1 eetlepel tomatenketchup
1 theelepel worchestersaus
zout en peper naar smaak



Lekkere hapjes met een lekker glas Elzas.Uitstekend te gebruiken als amuse.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De garnalen mengen met creme fraiche,bieslook, dille, sherry, tomatenketchup, worchestersaus.Dit kan op smaak gebracht worden met evt.zout en peper en daarna even op laten stijven in de koelkast(15 min.)De gerookte zalm per plakje uitleggen en het garnalenmengsel en op doen en er mooie rolletjes van maken.garneren met nog enkele sprietjes bieslook of dille.

Serveertip

Op een klein stukje verse toast.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kokenmetluigi
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top