Garnalenrolletjes met gerookte zalm

  • Internationaal, Borrelhapje
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 05-09-2003

Lekkere hapjes met een lekker glas Elzas.Uitstekend te gebruiken als amuse.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
300g Hollandse garnalen
200g gerookte zalm (plakjes)
dressing:
125 ml creme fraiche
1 eetlepel dille
1 eetlepel bieslook
1 eetlepel sherry
1 eetlepel tomatenketchup
1 theelepel worchestersaus
zout en peper naar smaak
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

De garnalen mengen met creme fraiche,bieslook, dille, sherry, tomatenketchup, worchestersaus.Dit kan op smaak gebracht worden met evt.zout en peper en daarna even op laten stijven in de koelkast(15 min.)De gerookte zalm per plakje uitleggen en het garnalenmengsel en op doen en er mooie rolletjes van maken.garneren met nog enkele sprietjes bieslook of dille.

Serveertip

Op een klein stukje verse toast.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten