1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Montignac keuken
  5. Vissoep

Vissoep

Door: soep_van_cris

  • Montignac, Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 01-09-2003

Ingrediënten 3 personen


250 gr visfilet (bv. kabeljauw)
50 gr gekookte garnalen
50 gr schoongemaakte mosselen
2 grote tomaten, ontveld en ontdaan van zaadjes
1 L visbouillon (van tablet)
2 eetl fijngehakte peterselie
peper en zout



Montignac op klompen, lunch- of voorgerecht, vet maaltijd, Fase 1 en 2, voor 2 - 3 personen.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Spoel de vis af onder koud stromend water en dep deze droog.
Snijd de visfilet in smalle repen.
Snijd de ontvelde tomaten in blokjes.
Breng de visbouillon aan de kook en voeg de stukjes vis en de mosselen toe.
Laat de soep 5 minuten koken zodat de vis gaar kan worden.
Roer er de peterselie door en breng de soep op smaak met peper en zout.
Strooi er de garnalen over.

Serveertip

In fase 2 kunt u hier (geroosterd) volkorenbrood bij eten.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van soep_van_cris
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top