1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. volkorenbroodje met rauwkost

volkorenbroodje met rauwkost

  • Belgisch, Lunch/Brunch
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 01-09-2003

Ingrediënten


1 volkorenbroodje matig besmeerd met margarine; ijsbergsla; 1 tomaat; stukje komkommer; stukje rode of gele paprika; rode ui; stukjes fatakaas



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Was de sla, snij in reepjes en snipper de ui fijn. Snijd de paprika, komkommer en tomaten eveneens in stukjes. Beleg het besmeerde broodje met sla, paprika, ui, komkommer en tomaat. Verdeel de kaas in blokjes en verdeel over het broodje.Leg de tweede helft van het broodje erop.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van vifke


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van vifke
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top