1. Home
  2. Recepten
  3. Chinese keuken
  4. Kippensoep
  5. Chinese kippensoep

Chinese kippensoep

Door: agnes_dekkers

  • Chinees, Soep
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 30-08-2003

Ingrediënten 4 personen


1 flesje Maggi Basis voor kippensoep.
200 gram kipfilet.
125 gram champignons.
200 gram gesneden Chinese kool.
125 gram tauge.
100 gram peultjes.
2 lente-uitjes.
1 theel. knoflookpasta.
1,5 theel. gemberpoeder.
2 liter water.



Ontdek meer:

Voorbereiding

Snij de kipfilet in reepjes.
Snij de champignons in plakjes, de lente-uitjes in ringetjes.
Maak de peultjes schoon.

Bereidingswijze

Doe het flesje Basis voor kippensoep samen met het water in een grote pan en breng dit aan de kook.
Voeg de kip, knoflook en gember toe en laat deze zachtjes 10 minuten meekoken.
Doe de peultjes en de champignons erbij en laat de soep nog 5 minuten pruttelen.
Voeg dan de lente-uitjes, kool en tauge toe en laat deze nog 3 minuten zachtjes meekoken.

Serveertip

Dit recept is van: Maggi



Deel dit recept

Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van agnes_dekkers
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top