kaasbroodje met tomaten salade

  • Hoofdgerecht
  • 10-20 min.

Deel dit recept

Ingrediënten 1 persoon
2 sneetjes brood
75 g versgeraspte jongbelegen Goudse kaas
1 eierdooier
2 theel. mosterd
2 eetl. melk of room
desgewenst 1 bosuitje
Voor de salade:
1 vleestomaat
2 augurkjes
1 eetl. zilveruitjes
zout en versgemalen peper
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Verwarm de ovengrill voor en rooster de sneetjes brood aan een kant goudbruin. Doe de kaas in een kom en roer er de eierdooier, de mosterd en de melk of de room door. Snijd het bosuitje in schuine ringetjes. Snijd voor de salade de tomaat en de augurk in plakjes en doe ze met de zilveruitjes in een schaaltje. Bestrooi met wat zout en peper.

Bereidingswijze

Verdeel het kaasmengsel over de ongeroosterde kant van de sneetjes brood en zet ze niet te dicht onder de voorverwarmde grill tot de kaas is gesmolten en begint te kleuren. Bestrooi met de bosui als u dat lekker vindt. Eet met de salade en neem een schaaltje yoghurt na.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

louise44v avatar
louise44v

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten