1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Pasta met groene asperges in kaassaus

Pasta met groene asperges in kaassaus

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 30-08-2003

Ingrediënten 4 personen


? 300 g fusilli
? (versgemalen) zwarte peper
? 3 bosuitjes
? 500 g groene asperges
? 2 eetlepels (olijf)olie
? 100 g gorgonzola
? 1 bakje salsa ai 4 formaggi (200 g Buitoni)



Pasta met groene asperges in kaassaus

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

15 minutenIn pan met ruim kokend water en zout pasta in ca. 10 minuten beetgaar koken. Bosuitjes schoonmaken en in stukjes van ca. 1 cm snijden. Van asperges houtachtige uiteinden afsnijden. Asperges in stukjes van 3 cm snijden. In wok olie verhitten. Asperges en bosui erdoor scheppen, 1 dl water toevoegen en asperges in ca. 4 minuten beetgaar smoren. Gorgonzola in stukjes snijden en met kaassaus door asperges roeren. Nog ca. 3 minuten al roerend verwarmen tot mooie saus ontstaat. Op smaak brengen met peper. Pasta afgieten en over vier diepe borden verdelen. Asperge-kaassaus erop scheppen.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van tazmania_a


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van tazmania_a
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top