1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Gegrilde Opperdoezer aardappeltjes

Gegrilde Opperdoezer aardappeltjes

  • Nederlands, Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 29-08-2003

Ingrediënten 2 personen


600 g aardappelen, Opperdoezer Ronde
1 rode ui, in dunne partjes
1 grote teen knoflook, in plakjes
10 zwarte olijven zonder pit, gehalveerd,
3 takjes tijm, in stukjes
2-3 eetlepels olijfolie
zeezout, versgemalen zwarte peper
100 g zachte geitenkaas, verkruimeld



Gegrilde Opperdoezer aardappeltjes

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

30 minutenVerwarm de ovengrill voor. Boen de aardappelen schoon en snijd ze in grove stukken. Schep ze in een rechthoekig bakblik of lage ovenschaal en schep de uipartjes, knoflook, olijven, tijm en olijfolie erdoor. Maal er zout en peper boven. Schuif de aardappeltjes 10-15 cm onder de hete grill en rooster ze in 15 ? 20 minuten bruin. Strooi de geitenkaas erover en laat de kaas onder de grill nog even kleuren.

Serveertip

Lekker met een tomatensalade of een wortelsalade



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van tazmania_a


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van tazmania_a
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top