1. Home
  2. Recepten
  3. Franse keuken
  4. Leuke Amuse van Asperge -hamrolletjes in Fillodeeg

Leuke Amuse van Asperge -hamrolletjes in Fillodeeg

Door: marianneoud

  • Frans, Borrelhapje
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 28-08-2003

Ingrediënten 8 personen


8 plakjes filo bladerdeeg (diepvries) 1 pot groene asperges 12 plakjes gekookte ham (ca. 250 gram) 1 tl salie 2 el olie 1 ei .



Een leuke borrelhap maar ook zeker geschikt als amuse

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Oven voorverwarmen op 225 graden.

Bereidingswijze

Asperges halveren. Hamplakjes bestrooien met salie. In elke plak ham 2 halve asperges rollen. Fillodeeg verdelen in repen, zo breed als asperges-hamrolletjes. Deeg bestrijken met olie. Ei loskloppen, Hamrolletjes in 2 plakjes fillodeeg rollen en bestrijken met losgeklop ei. Vervolgens in midden van de oven in ca, 10 minuten goudbruin bakken. Warm of koud serveren.



Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top