Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Franse keuken
  4. schuim(merinque)

schuim(merinque)

Door: lexie_28

  • Frans
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 28-08-2003

Ingrediënten


EIWITTEN 10 STUKS
MELISSESUIKER OF GEWONE 500 GRAM
BOTER (KLEIN BEETJE).


Verder heb je nodig


BEKKENS
SPATEL
AFVALBAKJE
SPUITZAK
SPUITMONDJE
BAKPLAAT


SCHUIMPJES

Ontdek meer:

Voorbereiding

ALLE MATERIALEN EN INGREDIENTEN KLAARZETTEN

Bereidingswijze

DE EIWITTEN ZORGVULDIG VAN DE EIDOOIERS SCHEIDEN.
BEKKEN EN GARDE GOED ONTVETTEN!!!!
DE EIWITTEN MET 50 GR SUIKER GOED STIJF KLOPPEN.
DAARNA DE RESTERENDE SUIKER ERIN , BEETJE VOOR BEETJE.(MET GARDE ERONDER KLOPPEN.)
DOE DIT NU IN EEN SPUITZAK MET GLADE SPUITMONDDIE OOK BEIDE ONTVET ZIJN !!!
DIT ALLES OP EEN LICHTBEBOTERDE EN MET SUIKER BESTROOIDE BAKPLAAT SPUITEN.
NU ENKELE UREN LATEN DROGEN IN OVEN OP 106 GRADE.
DIT DROOG BEWAREN IN BLIK OF GOED AFGESLOTEN POT.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lexie_28
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top