1. Home
  2. Recepten
  3. Franse keuken
  4. schuim(merinque)

schuim(merinque)

  • Frans, Banket
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 28-08-2003

Ingrediënten


EIWITTEN 10 STUKS
MELISSESUIKER OF GEWONE 500 GRAM
BOTER (KLEIN BEETJE).


Verder heb je nodig


BEKKENS
SPATEL
AFVALBAKJE
SPUITZAK
SPUITMONDJE
BAKPLAAT


SCHUIMPJES

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

ALLE MATERIALEN EN INGREDIENTEN KLAARZETTEN

Bereidingswijze

DE EIWITTEN ZORGVULDIG VAN DE EIDOOIERS SCHEIDEN.
BEKKEN EN GARDE GOED ONTVETTEN!!!!
DE EIWITTEN MET 50 GR SUIKER GOED STIJF KLOPPEN.
DAARNA DE RESTERENDE SUIKER ERIN , BEETJE VOOR BEETJE.(MET GARDE ERONDER KLOPPEN.)
DOE DIT NU IN EEN SPUITZAK MET GLADE SPUITMONDDIE OOK BEIDE ONTVET ZIJN !!!
DIT ALLES OP EEN LICHTBEBOTERDE EN MET SUIKER BESTROOIDE BAKPLAAT SPUITEN.
NU ENKELE UREN LATEN DROGEN IN OVEN OP 106 GRADE.
DIT DROOG BEWAREN IN BLIK OF GOED AFGESLOTEN POT.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lexie_28


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lexie_28
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top