1. Home
  2. Recepten
  3. Franse keuken
  4. Wentelteefjes
  5. Amuse van Wentelteefjes met Gorgonzola en rozemarijn

Amuse van Wentelteefjes met Gorgonzola en rozemarijn

Door: marianneoud

  • Frans, Borrelhapje
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 28-08-2003

Ingrediënten 8 personen


75 gram Gorgonzola 2 el creme fraiche 2 el medium dry sherry 2 taakjes rozemarijn peper 8 sneetjes wit casinobrood 1 groot ei zout ca. 3 el olijfolie.



Een leuke en lekkere amuse!!!(Maar hier wil ik ook ZOMAAR ook wel mee verwend worden!!)

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kortjes van Gorgonzola snijden. Creme fraiche en 1 el sherry erdoor roeren. Rozemarijn wassen, naaldjes van takjes nemen en door kaas creme mengen. Op smaak brengen met peper. Korstjes van brood snijden. Vier sneetjes besmeren met kaascreme. Andere sneetjes brood erop leggen en ligt aandrukken. Kaascreme aan broodranden gladstrijken. Brood diagonaal halveren. Ei loskloppen met 1 el creme fraiche, 1 el sherry, zout en peper. In koekenpan met antiaanbaklaag olie verhitten. Brooddriehoekjes door eimengsel wentelen. Wentelteefjes op niet te hoog vuur aan beide kante goudbruin bakken.



Reacties (3)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top