Zalm-tonijncarpaccio met garnalen en wasabimayonaise

  • Internationaal, Vegetarisch
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 28-08-2003

Margriet kerstmenu 2002

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
3 e1 mayonaise wasabi (Japanse mierikswortel) ;
klein bosje verse koriander; 2 el arachideolie ; 1t1 Japanse sojasaus; versgemalen zout en peper; 200 g zalmcarpaccio; 200 g tonijncarpaccio; 18 gekookte grote garnalen
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Roer beetje bij beetje zoveel wasabi door de mayonaise dat deze de gewenste sterkte heeft. Snijd de koriander fijn. Klop de olie los met de sojasaus en maak op smaak met zout en peper. Verdeel de zalm- en tonijncarpaccio en de garnalen over 6 bordjes. Schep er een lepel wasabimayonaise bij. Druppel de dressing over de carpaccio en bestrooi met de koriander.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten