1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Turkse keuken
  5. Turks lamsvlees

Turks lamsvlees

Door: betty_d

  • Turks, Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 28-08-2003

Ingrediënten


600 g lamsvlees van de bout *
teentje(s)knoflook *
zout *
peper *
2? dl bouillon(van lamsvlees) 50 g rozijnen *
2 eetlepels tomatenpuree *
3 uien *
4 eetlepels olijfolie *
50 g gepelde paranoten *
1 eetlepel boter *
enkele draadjes saffraan *



Turks lamsvlees

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd het vlees in stukjes.
Schil en snipper de uien en het knoflook .
Bak het vlees met de uien en het knoflook in de olie goudbruin .
Voeg zout en peper toe en giet de bouillon erbij .
Leg een deksel op de pan en laat het vlees 30 minuten zachtjes stoven .
Hak de noten fijn .
Was de rozijnen onder de warme kraan .
Fruit de gehakte noten in de boter goudbruin .
Doe ze bij het vlees .
Voeg de rozijnen,de tomatenpuree en de saffraan toe en laat alles nog eens 20 minuten zachtjes stoven ...



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van betty_d
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top