surinaamse pindasoep

  • Surinaams, Soep
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 27-08-2003

Kinderen vinden deze soep echt geweldig!!!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
  • 1 liter kippenbouillon
  • 6 el pindakaas
  • 1 tl sambal oeloek
  • 2 tl azijn of citroensap
  • 4 el koffieroom.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Roer de sambal door de pindakaas. Voeg heel geleidelijk de lauwe bouillon toe en zet dit op matig vuur. Blijf roeren tot alle pindakaas geheel door de bouillon is opgenomen, en de soep licht bindt. Voeg azijn of citroensap toe en laat de soep vooral niet langer dan 4 minuten pruttelen op uiterst laag vuur. Als u dit langer doet bestaat kans op schiften. Boeg de koffieroom toe en laat de soep goed heet worden, maar vooral niet meer koken.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten