glutenvrije tiramisu

  • Italiaans, Nagerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 27-08-2003

Tiramisu zonder gluten

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
250 gram mascarpone, 1/4 liter slagroom, 40 gram suiker, 4 eetlepels melk, 1 1/2 dl sterke koffie, 2 tot 4 eetlepels Amaretto (Likorette), 100 gram amaretti macaroons (Sapori bij AH en Xenos) of gv lange vingers van shaer
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
garde, mixer, schaaltje, koelkast

Voorbereiding

Mascarpone losroeren, suiker en melk toevoegen. Slagroom in een ander kom kloppen. Schep de slagroom door het marcarpone mengsel. Roer de koffie met de likeur door elkaar en besprenkel hier de koekjes mee

Bereidingswijze

Leg laag om laag de koekjes en het mascarpone mengsel in een schaal. Eindig met een laag Mascarpone. Door en door koud laten worden.

Serveertip

Bestrooien met cacaopoeder.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten