Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Franse keuken
  4. Kippenlevertjes
  5. Een amuse van Kippenlevertjes met Mangochutney

Een amuse van Kippenlevertjes met Mangochutney

Door: marianneoud

  • Frans
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 26-08-2003

Ingrediënten 10 personen


100 gram kippenlevertjes, zout en peper 2 el bloem 15 gram boter 10 tl mangochutney 1 doosje tuinkers.



In 10 minuten staat deze geweldige amuse voor je gasten op tafel! DUS T O P !

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Levertjes in stukjes ter grootte van lepelholte snijden. Bestrooien met zout, peper door bloem wentelen en overtollige bloem afkloppen. In Koekenpan boter verhitten en in ca. 2 a 3 minuten gaarbakken. In elke lepelholte 1 tl chutney scheppen. Vervolgens gebakken kippenlevertje erin leggen en amuses bestrooien met geknipte tuinkers.

Serveertip

Warm serveren.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top