2 aardappels
bakje water
2 el zout
Kaasschaaf
keukenrol
frituurpan/gewone pan gevuld met olie
Lekkere chips
Schil de aardappels
snij ze door midden en begin vanuit het midden waar het glad is dunne plakjes te schaven doe dat met beide aardappels
meng het water met het zout en laat de aardappelschijvjes daar een uur in weken
laat ze dan goed drogen en frituur ze tot ze geelgoud kleurig zijn doe er evt nog een klein beetje zout op ztrooien en laat het op een stuk keukenrol uitlekken
De pittige dipsaus erbij of een beetje kaas erover laten smelten of wat chocolade erover laten smelten
leuk in een mooi zakje voor een kindertraktatie
smulsiv 15-11-2004
Deze ga ik ook eens proberen.
icequeen1155 30-08-2003
ik zit ff te kijken bij de populairtste recepten zie ik mijn eigen erstaan goh ik ben populair joepie!!!
icequeen1155 26-08-2003
hey
blijkbaar ben ik niet de enige meer die deze chips het lekkertst vind
orphan 25-08-2003
Super, zo horen alle chips te smaken!
Dankjewel,
Marja
icequeen1155 25-08-2003
dit recept is zeer lekker en hoe kom je er bij om aan de chips dag te denken maar het is een eer hoor dat je mijn recept gebruikt voor chipsdag
lang leve de chips!!