1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Amuse van Eendenborst met sherrypruimen

Amuse van Eendenborst met sherrypruimen

  • Nederlands, Borrelhapje
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 24-08-2003

Ingrediënten 10 personen


5 a 6 gewelde puimen zonder pit 1 el droge sherry 1 pakje gerookte eendenborstfilet(ca.125 gram) 4 el cranberrycompote 6 takjes kervel.



Een lepelamuse voor 10 stuks

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Pruimen halveren. Pruimen met snijkant naar boven tegen elkaar aan rangschikken en besprenkelen met sherry. Sherry ca, 5 minuten laten intrekken. Vervolgens in elk vleesplakje halve pruim rollen. Rolletjes in lepelholten leggen. In pan cranberrycompote iets verwarmen en over rolletjes scheppen. Lepels garneren met takje kervel en op schaal serveren.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top