Amuse van Eendenborst met sherrypruimen

  • Nederlands, Borrelhapje
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 24-08-2003

Een lepelamuse voor 10 stuks

Deel dit recept

Ingrediënten 10 personen
  • 5 a 6 gewelde puimen zonder pit
  • 1 el droge sherry
  • 1 pakje gerookte eendenborstfilet(ca.125 gram)
  • 4 el cranberrycompote
  • 6 takjes kervel.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Pruimen halveren. Pruimen met snijkant naar boven tegen elkaar aan rangschikken en besprenkelen met sherry. Sherry ca, 5 minuten laten intrekken. Vervolgens in elk vleesplakje halve pruim rollen. Rolletjes in lepelholten leggen. In pan cranberrycompote iets verwarmen en over rolletjes scheppen. Lepels garneren met takje kervel en op schaal serveren.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten