1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Peperonata van rundsvlees uit Corsica

Peperonata van rundsvlees uit Corsica

Door: vifke

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 23-08-2003

Ingrediënten


750 g rundvlees
5 eetlepels Olijfolie
fijngesnipperde oregano, rozemarijn, basilicum, alles samen ? 1 eetlepel
1 laurierblad
peper en zout
1/2 fles witte wijn
1 zakje Heinz Gezeefde Tomaten met Stukjes Tomaat
1 fijngesnipperde ui
1 fijngesnipperd knoflookteentje
enkele takjes verse tijm, 1 eetlepel fijngesnipperde peterselie
4 geplette jeneverbessen
1 glas rode wijn



Voor 4 pers.:

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd het rundvlees in dobbelsteentjes en bak die in vier eetlepels olijfolie. Kruid met de oregano, rozemarijn, basilicum, laurier, peper en zout. Giet de witte wijn erbij en laat het vlees zachtjes gaarstoven. Snijd de tomaten klein en fruit ze met de gesnipperde ui, gehakte knoflook, tijm, peterselie en jeneverbessen in 1 eetlepel olijfolie en giet er de rode wijn bij. Laat de wijn een tweetal min. op hoog vuur inkoken. Voeg dit bij het vlees en laat nog 10 min. stoven.

Serveertip

Serveer met toefjes waterkers en versgeraspte worteltjes en serveer met Pasta.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van vifke
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top