1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Saltimbocca
  6. Saltimbocca Romana

Saltimbocca Romana

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 21-08-2003

Ingrediënten 4 personen


* 100 gram gorgonzola
* 1 zakje verse basilicum
* 8 plakjs spinata romana
* 4 kalfsschnitzel
* zout
* versgemalen peper
* 1/2 eetlepel olijfolie



Saltimbocca anders: met Spinata Romana en Gorgonzola!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze


Gorgonzola in vier stukken snijden. Basilicumblaadjes van takjes halen, op elkaar leggen en in reepjes snijden. Grillpan verhitten tot gloeiend heet en spinata romana in ca. 4 minuten krokant roosteren. Kalfsschnitzels in ca. 7 minuten bruin roosteren, halverwege keren en gorgonzola erop leggen. Kalfsschnitzels op vier borden leggen. Bestrooien met zout, peper en basilicumreepjes. Olie eromheen sprenkelen. Spinata romana eropleggen.

Serveertip

Lekker met bonensalade



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van daan1111


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van daan1111
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top