1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Roodbaars met gedroogde tomaat en basilicum

Roodbaars met gedroogde tomaat en basilicum

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 21-08-2003

Ingrediënten 4 personen


* 4 roodbaarsfilets zonder vel
* 1 fijngesneden sjalot
* 4 gedroogde tomaten
* 4 tomaten
* 4 eetlepels geroosterde pijnboompitten
* verse basilicum
* 6 eetlepels olijfolie
* 3 eetlepels witte wijnazijn
* witte peper
* zout
* mosterd



Van tijdvoorvis.nl

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verwarm de grill voor. Vet het rooster of de grillpan in met wat olie n legd filets 8 - 10 minuten op de grill. Tussentijds keren.

Bereidingswijze

Snijd de gedroogde tomaten in reepjes. De verse tomaten in heel kleine blokjes.
Maak een dressing van olijfolie, witte wijnazijn, witte peper, zout en mosterd. Voeg de sjalot, gedroogde tomaat, verse tomaat en pijnboompitten toe.
Verwarm de dressing tot lauw, voeg de basilicum toe en giet dit over de gegrilde roodbaars.
Garneren met citroen en basilicum



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van daan1111


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van daan1111
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top