1. Home
  2. Recepten
  3. Italiaanse keuken
  4. Pesto
  5. Peterselie pesto

Peterselie pesto

Door: kaarsjes

  • Italiaans, Saus/dressing
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 21-08-2003

Ingrediënten


50 gram peterselie, 2 teentjes knoflook, 50 gram ongezouten hazelnoten, 50 gram geraspte oude kaas, 1 dl olijfolie, zout naar smaak


Verder heb je nodig


Vijzel of foodprocessor


Eenvoudig en snel te maken en zo houd je peterselie langer goed

Ontdek meer:

Voorbereiding

Peterselie wassen

Bereidingswijze

Een smeuige pasta bereiden in een foodprocessor of vijzel.

Serveertip

Heerlijk door de worteltjes maar ook voor allerlei andere dingen te gebruiken



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kaarsjes
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top