Roergebakken groenten met sate

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.

Roergebakken groenten met sate

bron:www.c1000.nl

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 bakjes a 3 stokjes Hebro sate, kipfilet
2 uien, in partjes
1 teentje knoflook, gesnipperd
3 el arachideolie
100 g peultjes, schoongemaakt
100 g tauge
400 g Oosterse roerbakmix (C1000 Vers)
2 el ketjap
peper, zout
4 el seroendeng
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

20 min.

Verwarm de sate volgens de gebruiksaanwijzing. Bak de uien en de knoflook ? 5 min. al omscheppend in de hete olie. Voeg de peultjes toe en bak ze ? 3 min. mee.
Schep de roerbakgroenten met de kruiden erdoor en bak alles al omscheppend beetgaar.
Schep de tauge, de ketjap en zonodig peper en zout naar smaak erdoor en verwarm kort.
Neem de sateetjes uit de verpakkingen en strooi de seroendeng erover.

Bron

C1000

Serveertip

Serveer met de groenten. Lekker met witte rijst.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

tazmania_a avatar
tazmania_a

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten