Orientaalse visroerbak

  • Aziatisch, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.

Orientaalse visroerbak

bron:www.c1000.nl

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 (rode) ui, gesnipperd
3 el olijfolie traditioneel (C1000 Selectie)
1 winterwortel, in plakjes
1 prei, in ringen
1 mango, geschild en in stukjes
500 g visfilet gemarineerd, orientaals
2 tl kerriepoeder
1 dl kippenbouillon (van en tablet)
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

20 min.

Fruit de ui 3 min. op een halfhoog vuur in 2 el hete olie.
Voeg de wortel toe en bak ze 10 min. op een halfhoog vuur al omscheppend mee.
Schep de prei en de mango erdoor en warm ze kort mee. Schep alles uit de pan en houd het warm.
Verhit de rest van de olie en bak de visfilet voorzichtig omscheppend snel bruin en gaar.
Schep het groentemengsel, het kerriepoeder en de kippenbouillon erdoor en breng alles aan de kook.

Bron

C1000

Serveertip

Lekker met witteDranktip:
Muscadet Sevre-et-Maine rijst.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

tazmania_a avatar
tazmania_a

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten