Vleeskrabbetjes met ratatouille.

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

De ui pellen en snipperen.
De tomaten wassen en in vieren snijden.
De krabbetjes inwrijven met zout, peper en majoraan.

Bereidingswijze

In een braadpan de olie verhitten en hierin de krabbetjes &plusmn 15 min. aan elke kant gaar en goudbruin bakken.
Intussen in een pan de margarine smelten en hierin de ui glazig fruiten.
Voeg tomaat en ratatouille toe en verwarm dit in &plusmn 5 min.
De groenten in een schaal doen en de krabbetjes erop leggen.

Serveertip

Lekker met kropsla.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

compy avatar
compy

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten