1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Vitello tonnato

Vitello tonnato

Door: karnol

  • Italiaans, Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 14-08-2003

Ingrediënten 1 personen


2 eetlepels mayonaise
1 eetlepel tonijn, uit blik, uitgelekt
1 theelepel kappertjes
1/4 ui, fijngesneden
1/4 teentje knoflook, fijngehakt
1 theelepel ketchup
basilicum
peterselie
citroensap
50 gram kalfsfricandeau, gesneden in plakjes



Fricandeau met tonijnsaus

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Meng alle ingredienten (behalve de tonijn en de fricandeau) in een Blender. Voeg de tonijn toe. Schik de fricandeau op een bordje en garneer dit met de tonijnsaus.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van karnol
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top