Pura Vida Tacosalade

  • Mexicaans, Salade
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 13-08-2003

Letterlijk 'gezond natuurlijk leven'met een korreltje te nemen, maar in elk geval een erg verrassende salade

Deel dit recept

Ingrediënten 5 personen
-225 g rund of kalkoengehakt
-2 eetlepels milde groene pepers uit blik
-1/2 blik ontvelde tomatenblokjes (400 g)
-1 th lepel : chilipoeder ; knoflookzout
-versgemalen zwarte peper
-1 krop snijsla in stukjes gesneden
-100 g tortilla chips
-50 g geraspte cheddar
-100 g lente uitjes fijngesneden
-1/2 tomaat in stukjes
-12 zwarte olijven (in plakjes gesneden)
-zure room
-2 rode pepers uit het zuur (garnering)
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

-doe gehakt, pepers, tomaten, chilipoedr, knoflookzout en peper in een koekepan
-kook onafgedekt circa 25 min op een laag vuur, tot het vocht grotendeels is verdampt
-zet de pan afgedekt weg
-doe de sla in een grote kom en schik de tortilla chips langs de rand
-schep het vleesmengsel erop en strooi de geraspte kaas, lente uitjes, tomaat, olijven erover
-tenslotte een lepel zure room erover, gegarneerd met de rode pepers

Serveertip

meteen serveren

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten