PASTA MET ZONGEDROOGDE TOMAAT

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
400g spaghetti, 600g postelein, 1/2 potje zongedroogde tomaten in olie (a 280g), 1 pakje Schwarzwalder Schinken (100g), 1 ui, 1 teentje knoflook, 2 el olijfolie, 50g gemalen pittige kaas
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Spaghetti koken volgens gebruiksaanwijzing.


Postelein wassen en stelen grof hakken.


Tomaten droogdeppen en in reepjes snijden.


Droge koekenpan met antiaanbaklaag verhitten.

Bereidingswijze

Ham in twee porties in ca 5 min. knapperig bakken.


Ui en knoflook pellen en snipperen.


In wok olie verhitten. Ui en knoflook ca 2 min. bakken.


Postelein toevoegen en 2 min. meebakken.

Spaghetti afgieten en 3 el olie (uit potje tomaten), tomaatreepjes en postelein erdoor scheppen.


Gerecht door en door verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper.


Ham erboven verkruimelen.


Serveertip

Spaghetti serveren met gemalen kaas. Lekker met groene salade en tuinkruidendressing.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

snelleklaartje avatar
snelleklaartje

Doorsturen

Home Recepten