PASTA MET ZONGEDROOGDE TOMAAT
- Italiaans, Hoofdgerecht
- 20-30 min.
Voorbereiding
Spaghetti koken volgens gebruiksaanwijzing.
Postelein wassen en stelen grof hakken.
Tomaten droogdeppen en in reepjes snijden.
Droge koekenpan met antiaanbaklaag verhitten.
Bereidingswijze
Ham in twee porties in ca 5 min. knapperig bakken.
Ui en knoflook pellen en snipperen.
In wok olie verhitten. Ui en knoflook ca 2 min. bakken.
Postelein toevoegen en 2 min. meebakken.
Spaghetti afgieten en 3 el olie (uit potje tomaten), tomaatreepjes en postelein erdoor scheppen.
Gerecht door en door verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper.
Ham erboven verkruimelen.
Serveertip
Spaghetti serveren met gemalen kaas. Lekker met groene salade en tuinkruidendressing.