Mozzarella met tomaten en salsa van Spaanse peper

  • Voorgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 08-08-2003

De peper geeft deze mozzarella een onweerstaanbare smaak. Serveer met voldoende brood om lekker 'te soppen'

Deel dit recept

Ingrediënten 8 personen
250 gram mozzarella, 5 rijpe tomaten, zonder zaad en gehakt, 1 chilipeper, zonder zaad en fijngehakt, 1 kleine rode ui, zeer fijn gesneden, 1 el zongedroogde tomatenpasta, 2 el. verse peterselie, gehakt, 1 el. limoensap, 3 el. olijfolie, plus extra om te besprenkelen, peper en zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Snijd de mozzarella en leg de plakken overlappen, in een cirkel, op een mooi bord. Doe alle andere ingredienten in een kom, breng op smaak en meng goed door elkaar. Schep, vlak voor het serveren, deze salsa over de mozzarella en besprenkel met olijfolie.

Laatste reacties

harmony avatar
harmony 03-05-2005

Lekker! Monique

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten