Tentalaria

  • Antiliaans, Tussendoortje
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 07-08-2003
  • Tentalaria

    Tentalaria

    Tentalaria

  • Tentalaria

    Tentalaria

    Tentalaria

Lekker zoet Antilliaans snoepgoed, kinderen zijn er dol op!

Deel dit recept

Ingrediënten
Margarine, 2,5 dl water, 650 gr suiker, 250 gr fijn gemalen pinda's, 0,25 tl amandelessence.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Vetvrij papier

Voorbereiding

Vetvrij papier met margarine invetten, water aan de kook brengen.

Bereidingswijze

De suiker lepel voor lepel aan het kokend water toevoegen en met een houten lepel al roerende oplossen. De suikerstroop op een laag vuur laten koken totdat de laatste druppel die van de lepel valt een draad trekt. De gemalen pinda's en de amandelessence erdoor roeren.
De pan van het vuur nemen en blijven roeren totdat het mengsel stevig begint te worden. Het mengsel op het papier uitgieten en met een mes in stukken snijden.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten