1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Mosselen

Mosselen

Door: suzea

  • , Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 07-08-2003

Ingrediënten 2 personen


Ui 1 tntj knoflook plantje bieslook half plantje peterselie el kervel creme fraiche 1/2 l visbouillon 1/4 l witte wijn 2 kg mosselen



Heerlijk en makkelijk

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Mosselen goed afspoelen, kapotte er tussen uit halen. Geopende mossels een flinke tik geven, weggooien als deze niet sluit.
snipper de ui en knip/snijd de kruiden fijn

Bereidingswijze

- Bak de gesnipperde ui met de knoflook. - Voeg de bouillon en de wijn toe - dan de creme fraiche, goed roeren - doe de mossleen in de pan en strooi de kruiden erbij - laat de mosselen 5 tot 8 minuten koken (ongeopende mosselen weggooien)

Serveertip

Met knoflook saus en stokbrood en eventueel wat salade.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van suzea
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top