1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Mexicaanse keuken
  5. Tortilla
  6. Tortilla met beenham en rode uiensalsa

Tortilla met beenham en rode uiensalsa

Door: cuisine_monique

  • Mexicaans, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 07-08-2003

Ingrediënten 2 personen


400 gram sperzieboontjes, in stukjes van 3 cm., sap en rasp van 1 limoen, 1 tl. honing, 2 rode uien, fijngesneden, 2 el. fijngesneden koriander, zout, versgemalen peper, 4 flour tortilla's van 20 cm. 2 bakjes guacemole, 150 gram beenham (vleeswaar), in brede repen



Vol van smaak en mooi om te zien door de kleurige vulling

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kook de sperziebonen in 6-8 minuten beetgaar, giet ze af en laat ze iets afkoelen. Klop intussen limoensap,-rasp en honing tot een dressing. Schep de rode ui, koriander en limoendressing door elkaar en breng de salsa op smaak met zout en peper. Verwarm de tortillas volgens aanwijzingen op de verpakking en houd ze warm onder aluminiumfolie. Bestrijk elke tortilla met de avocadodip, verdeel eerst de ham en dan de sperziebonen erover en bestrooi ze met de uiensalsa. Vouw ze dubbel en serveer direct.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van cuisine_monique
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top