STAMPPOT MET PAKSOI EN ROOKKAAS

  • Vegetarisch, Vegetarisch
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 06-08-2003

vegetarisch hoofdgerecht

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 kilo kruimige aardappels, 2 struiken paksoi, 1 teentje knoflook, 1 ui, 8 worteltjes, 1 el boter of margarine, 200g rookkaas, 200 ml melk
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Aardapels schillen, in kleine stukken snijden, wassen en in 15-20 min. gaarkoken.


Paksoi schoonmaken en in repen snijden. Knoflook en ui pellen en snipperen. Wortels schrappen en in plakjes snijden.


Bereidingswijze

In koekenpan boter verhitten en ui en knoflook ca 3 min. fruiten. Wortel ca 3 min. meebakken.


Kaas in blokjes snijden.


In pan melk verwarmen.


Aardappels afgieten en met warme melk tot smeuige puree stampen.


Wortelmengsel, kaas en paksoi erdoor scheppen. Stamppot door en door verwarmen tot kaas begint te smelten.



Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten