Broccoli kip gratin
- Frans, Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op 05-08-2003
Hoofdgerecht kip & kalkoen, Aardappel, Groenten, Kip
P. p. 1090 kJ/260 kcal, 30 g eiwit, 12 g vet, 8 g koolhydraten
Bereidingswijze
Bestrooi de kipfiletreepjes met peper en zout naar smaak en bak ze in de hete boter al omscheppend bruin en gaar.
Kook de broccoli in water met zout beetgaar en giet hem af. Bereid de saus met de melk volgens de gebruiksaanwijzing. Roer de dragon (of het bieslook) erdoor.
Verdeel de kip en de broccoli over een ingevette ovenschaal en schenk de saus erover.
Bestrooi met het paneermeel en de kaas en laat het gerecht in de hete oven (200?C) in ? 15 min. gratineren. Lekker met gekookte aardappelen.
Serveertip
Dranktip:
Hardys Nottage Hill Chardonnay, Droog
Laatste reacties
Heerlijk recept. Ik neem dit mee naar mijn pagina. Groetjes, Deliane