Chocolade fondue

  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 04-08-2003

Chocolade fondue

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
1 sinaasappel in partjes
1 mandarijn in partjes
1 1/4 dl. slagroom
125 gr. extra bitter chocolade in stukjes
4 of meer lange vingers
2 gelukskoekjes
4 of meer marshmellows
Fruit
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Rechaud, fondue vorkjes

Voorbereiding

Verwijder de vliesjes van de sinaasappel en de mandarijn

Bereidingswijze

Verwarm in een klein steel- of sauspan, eventueel a bain marie de room. Voeg de chocolade toe en laat dit al roerend smelten.
Zet het pannetje op een rechaud op tafel en leg de het fruit, de marshmallows en de koekjes op een schaal. Dip deze aan een fondue vork in de chocoladesaus.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten