MIHOEN-MANGOSALADE

  • Bijgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 04-08-2003

bijgerecht, lekker voor bij de barbeque

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
125g mihoen, 1 limoen (geperst), 2 el Thaise vissaus, 3 tl donkere basterdsuiker, gedroogde chilipeper uit de molen, 3 bosuitjes (in schuine ringetjes), 1/2 mango (in reepjes), 1 zakje verse munt (15g en grof gehakt), 1 zakje koriander (15g en grof gehakt), 100g ongezouten pinda's (grof gehakt)
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Mihoen in stukken breken en volgens gebruiksaanwijzing in kokend water wellen.
In zeef afspoelen onder koud water en laten uitlekken.


In slakom dressing kloppen van limoensap, vissaus en suiker. Dressing met chilipeper op smaak brengen.

Bereidingswijze

Bosuitjes, mango, munt en koriander door dressing scheppen.Mihoen toevoegen en salade voorzichtig mengen.

Serveertip

Bestrooien met gehakte pinda's.

Laatste reacties

chutneyzusje avatar
chutneyzusje 18-03-2005

meegenomen bedankt

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten