1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Kippenlevertjes
  6. KIPPENLEVERTJES IN STROGANOFFSAUS

KIPPENLEVERTJES IN STROGANOFFSAUS

Door: snelleklaartje

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 01-08-2003

Ingrediënten 4 personen


400g snelkookrijst, 400g kippenlevertjes, 1 el boter, 250g kastanjechampignons (in plakjes), 1 rode paprika (in smalle reepjes), 1/2 el paprikapoeder, 4 el sherry (medium dry), 200 ml slagroom, zout, cayennepeper



Hoofdgerecht met kip

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Rijst koken en 10 min. afgedekt laten staan. In koekenpan boter verhitten en kippenlevertjes 1 min. roerbakken. Champignons en paprika toevoegen en 3 min. meebakken. Paprikapoeder erover strooien en afblussen met sherry. Slagroom in pan schenken en 2-3 min. laten inkoken. Stroganoffsaus op smaak brengen met zout en peper.

Serveertip

Rijst over 4 borden verdelen en kippenlevertjes met saus ernaast scheppen.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van snelleklaartje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top