Zalm met Vincentsaus

  • Nederlands, Voorgerecht
  • 20-30 min.

Koud voorgerecht voor 4 personen

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 moten zalm van ongeveer 250 gr

5 dl witte wijn

5 dl water

1 kruidnagel

1 laurierblad

2 kleine uien

citroensap

peterselie

sla

4 hardgekookte eierdooiers

4 eetl mayonaise

1 thee dragon
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

De uien in schijven snijden en samen met de kruiden in het water en de wijn koken.

Hierin legt men de zalm en laat deze op een zacht vuur ca. 20 minuten koken.

Laten afkoelen.

De hardgekookte eierdooiers fijnwrijven en samen met de dragon en de gehakte peterselie door de mayonaise roeren.

Breng op smaak met citroensap, peper en zout.

Serveertip

Dien de zalm op met sla.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

vis_van_erie avatar
vis_van_erie

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten