1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Beschuitpap

Beschuitpap

Door: ontbijt_brunch

  • Nederlands, Ontbijt
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 25-07-2003

Ingrediënten 1 personen


2 dl melk
2 beschuiten
1 eetl suiker
snuif kaneel



Echt Hollandse papsoort

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Breng 2 dl melk aan de kook.
Leg 2 beschuiten in een diep bord en bestrooi deze met 1 eetlepel suiker waar een snuif kaneel doorheen is geroerd.
Giet de kokende melk over het geheel.

Serveertip

Bron: kookboekje uit 1934 / ontbijt - Mary Schuurman



Reacties (4)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ontbijt_brunch
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top