Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Kipcocktail

Kipcocktail

Door: gefluegel

  • Nederlands, Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 25-07-2003

Ingrediënten 4 personen


500 gr gekookte kippenborsten
sla
5 eetl mayonaise
1 eetl ketchup
zout
peper
citroensap
1/2 beker yoghurt
2 cl cognac
1 klein blik slierasperges
1 klein blik gesneden champignons



Koud voorgerecht voor 4 personen

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De gekookte kippenborsten ontvellen en in kleine stukjes snijden.
Een saus maken met de mayonaise, de yoghurt en de ketchup, op smaak brengen met citroensap, peper, zout en cognac.
De slierasperges en champignons goed laten uitdruipen en in stukken snijden.
Deze worden samen met de kippenblokjes door de saus gemengd.
Minstens 1 uur in de koelkast laten intrekken.

Serveertip

Serveren op slabladeren met toast.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van gefluegel
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top