Knoflookbrood met ricotta en kruidendip

  • Spaans, Borrelhapje
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 25-07-2003

Te gebruiken als tapas

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
6 groene olijven, zonder pit, fijngehakt, 1 el. dragon, 1 el. bieslook, 1 el. munt, 2 tl. geraspte citroenschil, 250 gram ricotta, zwarte peper, 4 el. zongedroogde tomatenpuree, 1 baguette, in sneetjes van 1 cm. dik. 1 teentje knoflook, gehalveerd
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Meng olijven, dragon, bieslook, munt en citroenschil in een kom en schep de ricotta erdoor. Voeg zout en peper toe en meng het geheel nog eens goed. Voeg de tomatenpuree toe, roer alles goed door elkaar en schep het op een serveerschaal. Zet de grill op de hoogste stand. Bak de sneetjes stokbrood in ca. 2 minuten goudbruin aan elke kant. Wrijf ze goed in met het knoflook en serveer ze met de dipsaus.

Laatste reacties

anjakeuken avatar
anjakeuken 25-07-2003

Sorry voor het taalfoutje...ANJA...

anjakeuken avatar
anjakeuken 25-07-2003

Hallo, 't Lijkt me een heerlijk hapje en ik zet het even favotiet,alvast bedankt met de groetjes van ANJA...

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten