1. Home
  2. Recepten
  3. Remouladesaus

Remouladesaus

Door: vifke

  •  , Saus/dressing
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 25-07-2003

Ingrediënten


2 eieren - 3 zure augurken - 1 klein potje kappertjes - 1 kop mayonaise - kopje verse gehakte kruiden - kopje koffieroom


Verder heb je nodig


- 4 entrecotes van 200 gr elk - 2 eetlepels olie - zout, vers gemalen zwarte peper.


(Entrecote met remouladesaus)

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Laat de eieren 10 minuten koken. Hak de augurken. Laat de kappertjes uitdruipen en maak ze fijn met een vork. Laat de eieren in koud water schrikken, pel en hak ze. Roer de gehakte eieren door de mayonaise, met de kappertjes, gehakte augurk, gehakte kruiden en koffieroom, tot een gladde saus.

Bereidingswijze

Smeer de entrecotes aan beide kanten in met olie en grill ze 4-6 minuten aan beide kanten op de barbecue. Zout en peper de entrecotes.

Serveertip

Dien de saus er apart bij op.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van vifke
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top