gemarineerde tofu

  • Vegetarisch, Bijgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 24-07-2003

Lekkere gemarineerde tofu

Deel dit recept

Ingrediënten
tofu,ketjap manis, gembersiroop, evt scheutje rode wijn, knoflook, ui
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

meng gelijke hoeveelheden ketjap en gembersiroop. pers naar smaak 1 of 2 tenen knoflook in de marinade. Snipper de ui en doe die erdoorheen.evt een scheutje rode wijn, hoeft niet, maar is ook lekker. De tofu in plakken snijden en erin leggen en af en toe de marinade eroverheen scheppen. Laat dit minimaal 2 uur staan. Langer is beter, mag ook een hele nacht zijn.

Bereidingswijze

Voor je het wilt bakken de tofu eruit halen en even uit laten lekken. Even door de bloem halen en laten bakken tot het knapperig bruin is. Heerlijk!

Serveertip

Lekker bij gebakken aardappeltjes en een frisse salade, maar ook met zilvervliesrijst en groente naar keuze

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten