Aardappelsalade met chorizo en paprika
- Amerikaans, Salade
- 30-60 min.
Deze salade heeft niet zoveel ingredienten, maar smaakt verrassend lekker.
Ingrediënten 2 personen
krieltjes
zout
Benodigdheden
Voorbereiding
Kook de krieltjes beetgaar en snijd ze (eventueel) kleiner.
Mayonaise, zure room en
chilisaus tot een gladde saus mengen.
De chorizo in blokjes van circa 1x1 centimeter
snijden.
De paprika wassen en ontdoen van pitjes en zaadlijsten.
Het vruchtvlees
snipperen.
De lente-uitjes snipperen.
Bereidingswijze
Doe de aardappels met de chorizo, paprikasnippers en de lente-uitjes in een schaal en schep
het goed door elkaar.
Schep er de mayonaisesaus doorheen en laat het, tot het serveren
in de koelkast volledig koud worden.
De smaken kunnen zich dan ook met elkaar vermengen.
Serveertip
Bestrooi de salade voor het opdienen met paprikapoeder.
stukjes knakworst (eerst gaarwellen).
toe; geeft een lekkere frisse smaak.
Eet smakelijk !