Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. Pesto
  5. Pesto

Pesto

Door: will_s

  • Internationaal, Saus/dressing
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 23-07-2003

Ingrediënten 4 personen


3 teentjes knoflook .
3 el fijngehakte verse basilicumblaadjes.
25 gr pijnboompitten .
2 el olijfolie .
75 gr gemalen Parmezaanse kaas .



Deze saus kan men eigenlijk bij elk vleesgerecht gebruiken.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Pel de knoflook en wrijf hem in een vijzel of met de staafmixer met de
basilicum en de pijnboompitten fijn tot een gladde pasta.
Voeg de kaas toe en wrijf die door de pasta.
Voeg beetje bij beetje de olie toe en meng alles goed door elkaar.

Serveertip

Bij vlees maar ook lekker op stokbrood.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van will_s
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top