1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. Pesto
  5. Pesto

Pesto

Door: will_s

  • Internationaal, Saus/dressing
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 23-07-2003

Ingrediënten 4 personen


3 teentjes knoflook .
3 el fijngehakte verse basilicumblaadjes.
25 gr pijnboompitten .
2 el olijfolie .
75 gr gemalen Parmezaanse kaas .



Deze saus kan men eigenlijk bij elk vleesgerecht gebruiken.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Pel de knoflook en wrijf hem in een vijzel of met de staafmixer met de
basilicum en de pijnboompitten fijn tot een gladde pasta.
Voeg de kaas toe en wrijf die door de pasta.
Voeg beetje bij beetje de olie toe en meng alles goed door elkaar.

Serveertip

Bij vlees maar ook lekker op stokbrood.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van will_s
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top